Thuis Omhoog Zoek Mail
NIEUW


Persbericht: Schuim & Asch


Op zaterdag 26 oktober a.s. houdt Schuim & Asch het 2e Grand Gala Du Cigar in Schouwburg De Leeuwenbrug te Deventer.

Vanaf 20.00 uur wordt er in de foyers, in de grote zaal en in het theatercafe een uitgebreid en feestelijk programma geboden rondom de sigaar.
Schuim & Asch trakteert haar gasten op diverse tentoonstellingen rondom de sigaar, running gags, een demonstratie van sigarenmaken, sigaren- en portproeverijen etc.
Om 21.00 uur vindt in de grote zaal een anderhalf uur durende show plaats, waaraan zullen meewerken het voltallige Schuim & Asch, cabaretgroep 'Zoevt', 'Trio JJT', 'Het Bouwkundekoor' en de cabaretier Kees Torn.

Schuim & Asch zal enkele liederen van de CD 'Mijn Vriend' ten gehore brengen, als opwarmer van de officiele presentatie diezelfde avond.
Na afloop van de optredens in de grote zaal zal er een feestelijk Bal Du Cigare zijn in de foyers en het schouwburgcafe, met medewerking van 'Darius Dhlomo and his Tympany Six'.

Balmoral Sigaren te Duizel is sponsor van deze manifestatie.

De kosten van entreebewijs en CD samen bedragen f 25,00. Voorverkoop entreebewijs bij schouwburg De Leeuwenbrug en de ANWB/VVV Deventer. Telefonisch reserveren kan via de VVV Deventer: 0570-649959

Voor meer informatie:
Schuim & Asch
Hein te Riele
p/a VVV Deventer
tel. 0570-649959
fax. 0570-618324


Belangstellenden die het Gala NIET bezoeken maar toch de CD in hun bezit willen hebben kunnen een eurocheque of girobetaalkaart t.w.v. f 30,- (of evt. papiergeld in envelop) sturen naar:
Hein te Riele
p/a VVV Deventer
Keizerstraat 22
Postbus 6300
7401 JH Deventer
Nederland

 N.B. VERMELD DUIDELIJK HET AFLEVERADRES INDIEN DIT NIET VAN DE CHEQUE VALT OP TE MAKEN.

De verzending van de CD's zal vanaf de 28ste oktober geschieden. 


Aansprakelijkheid en Copyright
Thuis Omhoog Zoek Mail

Laatste inhoudelijk wijziging: 8 oktober 1996